Waterpolo Waterpolo Waterpolo Waterpolo Waterpolo Waterpolo

Támogatóink

Szentes Város Önkormányzata HUNGERIT Zrt. Legrand Tippmix CSOMIBER Beruházás-szervező és Szolgáltató Kft. Yordo Waterpolo and swim apparel Valkai Zsolt sportmasszőr Szentesi Vízisportért 2006 Alapítvány Horváth Mihály Gimnázium BF-Pondera Könyvelő és Szolgáltató Kft. Comix System Kft. Generali Biztosító Zrt. Ginkgo Hotel
Barizber Kft.
Electro-Hair Kft.

Gémes Anett Alexa és Miskolczi Kitti

Szentes - Az ausztráliai junior-vb-n ezüstérmet szerző női vízilabda-válogatottban a Hungerit-Szentesi VK két játékosa, Gémes Anett Alexa és Miskolczi Kitti sok lehetőséget kapott, amellyel éltek is.

Ezüstérmesek

A magyar vízilabda-válogatottak világversenyre aranyéremért mennek – szokták mondani nemtől és korosztálytól függetlenül. Igaz volt ez az ausztráliai junior-vb-re utazó férfi- és női keretre is. Mindkét együttes fináléba jutott, de előbbi az olaszoktól, utóbbi a görögöktől kapott ki. Az olimpián negyedik női válogatott ajtaján sokan kopogtatnak az utánpótlásból, így a Hungerit-Szentesi VK két játékosa, Gémes Anett Alexa és Miskolczi Kitti is. Az oroszok elleni elődöntőben mindketten remekeltek.

További információ: Delmagyar.hu